AcasăBruxellesTaboo.ro ☖ Tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri

Taboo.ro ☖ Tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri

-

Agenția imobiliară Taboo, vă susține în toate tranzacțiile imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spații industriale, comerciale, depozite, hale.

Prin abordarea profesională și implicarea activă în soluționarea cerinţelor dumneavoastră, indiferent că sunteți persoane fizice, juridice sau instituţii, avem capacitatea de a pune la dispoziţia dumneavoastră o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară cât și întregul suport prin consultanță în demersul rapid al tranzacțiilor.

Scopul nostru principal este acela de a vă oferi informațiile și noutățile pertinente cât și consultanța adecvată în materie de vânzări, cumpărări, închirieri imobile, terenuri, spații industriale, direct de la properietari, la cele mai bune prețuri și într-un timp scurt. După o evaluare atentă a necesităților dumneavoastră, vom căuta împreună, solutța care se potrivește cel mai bine cu planul dumneavoastră.

Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent, cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor pietei actuale, suntem în măsură oferim consilierea de care aveți nevoie de la iîceputul unei tranzacții până la finalizarea acesteia.

Secretul nostru constă în faptul de fii mereu la curent cu noutățile apărute pe piață cât și bucuria de deține o echipî în adevaratul sens al cuvântului care împărtășește aceleași valori profesionale și personale, în beneficiul clienților nostri.

Principiile noastre – Viziunea noastră

Planurile de viitor – Casa dumneavoastră – Locația afacerii dumneavoastră – Noul spațiu al firmei dumneavoastră, nu sunt simple proprietăți pentru noi ci este provocarea de a găsi soluțiile potrivite și, în același timp, misiunea de a vă sprijini, într-un mod cât mai simplu și mai rapid în rezolvarea acțiunilor necesare.

Planurile de viitor, indiferent că doriți să vindeți, să închirați sau sî achizitionați în domeniul imobiliar, agenții nostri vă vor consilia și susține cu toate demersurile necesare, de la începutul până la finalizarea tranzacțiilor.

Viitoarea casă, este acel moment de maximă importanță în viața dumneavoastră. De la identificarea celei care să întrunească toate aspectele pe care le doriți, la consilierea și asistența în siguranță a tranzacțtilor, pana la finalitatea acestora, intra în scopul nostru comun.

Afacerea dumneavoastra, in continua expansiune, are nevoie de susțtiere pentru a tine pasul cu toate noutatile si schimbarile. Suntem aici sa va prezentam noile trenduri si sa gasim impreuna, spatiul si locul ideal pentru ca afacerea dumneavoastra sa devina una cu personalitate unica.

Serviciile noastre

Compania Taboo este în continuă și rapidă dezvoltare datorită ingeniozității, tehnologiei folosite, cunoașterii și aplicării unei doze consistente de muncă. Organizatia noastra isi largește tot mai mult orizontul, oferind servicii pentru o diversitate de piețe: imobiliare, asigurari, transporturi, parteneriate pe diferite proiecte. Punem la dispozitiaa clientilor cu care avem o relatie contractuala, o gama larga de servicii precum:

  • Intermedieri: vânzări, cumpărări, închirieri;
  • Prognoze imobiliare;
  • Consiliere de specialitate;
  • Publicitate și promovare imobiliară;
  • Consultanță în domeniul imobiliar legata de preturi, piata imobiliara si actele necesare;
  • Servicii profesionale de fotografiat imobile;

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read