O moldoveancă a fost găsită moartă în Belgia, după trei zile de când plecase să cumpere croissante

0
376

O femeie din R. Moldova, care avea și cetățenia României, care era stabilită în Belgia, a fost găsită fără suflare după ce fusese anunțată dispărută cu trei zile înainte. Este vorba despre Viorica Petreanu. Aceasta este originară din satul Tartaul, raionul Cantemir, potrivit surselor ZdG.

După dispariția, la 10 august, a femeii de 35 de ani, care era mama unui băiețel de 6 ani, soțul și apropiații au lansat apeluri de ajutor pentru a o găsi. Poliția de asemenea a publicat fotografia româncei și detalii despre dispariția ei, scrie Libertatea.

Soțul Vioricăi a anunțat poliția despre dispariția femeii și oficialii au cerut ajutorul pentru găsirea acesteia: „Joi, 10 august 2023, în jurul orei 7.00, Viorica Petreanu, o femeie de 35 de ani, și-a părăsit locuința de pe Jozef Huysmanslaan, din Beersel, pentru a merge la brutărie. De atunci, ea nu a mai apărut. Viorica are 1 m 70 înălțime și are o constituție fizică normală. Are părul lung și negru și ochi negri. Nu se știe ce îmbrăcăminte purta femeia la momentul dispariției”, a fost anunțul poliției.

O moldoveancă a fost găsită moartă în Belgia, după trei zile de când plecase să cumpere croissante

 

Lasă un răspuns